W zasadzie moj post nic nie przedstawia. Jest propozycja, jak mozna robic zdjecia urzadzen lub ich detali. Zdaje sobie sprawe ze nie jest to cud fotografii i napewno wielu kolegow pobije mnie na glowe lub zrowna z ziemia. Niemniej jednak moze wywola to szereg propozycji, z pozytkiem dla wielu, jak robic mile dla oka i wyrazne zdjecia.
-------------
Propozycja moja dotyczy zdjec, detali, urzadzen. Na obiektyw aparatu ( w moim przypadku cyfrowego ), przyklejamy za pomoca tasmy dwustronnie klejacej, mala soczewke - plasko-wypukla. Efekty takiego dzialania zamieszaczam na zdjeciach. Zdjecie A - wykonane jest "normalnie" pozostale B - D z dodatkowa soczewka
Pozdrawiam
PS. jezeli moderator tego dzialu uzna moj post za niepotrzebny, prosze go usunac.
-------------
Propozycja moja dotyczy zdjec, detali, urzadzen. Na obiektyw aparatu ( w moim przypadku cyfrowego ), przyklejamy za pomoca tasmy dwustronnie klejacej, mala soczewke - plasko-wypukla. Efekty takiego dzialania zamieszaczam na zdjeciach. Zdjecie A - wykonane jest "normalnie" pozostale B - D z dodatkowa soczewka
Pozdrawiam
PS. jezeli moderator tego dzialu uzna moj post za niepotrzebny, prosze go usunac.
Fajne? Ranking DIY