Witajcie,
Zapytań tego typu pewnie jest sporo ale nie znalazlem takeigo który odpowiada moim kryteriom.
Posiadam okablowanie do jednorodzinnym do alarmu jednak sie okazało że musze rozszrzyc instalacje o kolejne pomieszczenia tutaj musze dołożyć elementy bezprzewodowe. Potrzebuje złożyc zestaw przewodowy+bezprzewodowy.
Potrzebuje zestawu komponentów alarmowych:
- 5 czujek kablowych - mam dość żywego kota, czujki muszą to uwzględniać.
- 2 czujki bezprzewodowe
- 2 lokalizacje na klawiatury garaż+wejście
- centralka
Poza oczywistym pozwiadamianiem na telefon, chciałbym miec możliść sprawdzenia za pomocą smartphona czy alarm jest uzbrojony i jeżeli zajdzie taka konieczność uzbroić go zdalnie.
CCTV
2 kamery zewnetrze IP które musza byc podpietę do rejestratora oraz za pomoca modulatora do sieci TV.
Prosiłbym o ukierunkowanie mnie na konkretne modele sprzetu lub producentów.
Dzieki z góry za odpowiedz
Zapytań tego typu pewnie jest sporo ale nie znalazlem takeigo który odpowiada moim kryteriom.
Posiadam okablowanie do jednorodzinnym do alarmu jednak sie okazało że musze rozszrzyc instalacje o kolejne pomieszczenia tutaj musze dołożyć elementy bezprzewodowe. Potrzebuje złożyc zestaw przewodowy+bezprzewodowy.
Potrzebuje zestawu komponentów alarmowych:
- 5 czujek kablowych - mam dość żywego kota, czujki muszą to uwzględniać.
- 2 czujki bezprzewodowe
- 2 lokalizacje na klawiatury garaż+wejście
- centralka
Poza oczywistym pozwiadamianiem na telefon, chciałbym miec możliść sprawdzenia za pomocą smartphona czy alarm jest uzbrojony i jeżeli zajdzie taka konieczność uzbroić go zdalnie.
CCTV
2 kamery zewnetrze IP które musza byc podpietę do rejestratora oraz za pomoca modulatora do sieci TV.
Prosiłbym o ukierunkowanie mnie na konkretne modele sprzetu lub producentów.
Dzieki z góry za odpowiedz