Witam, przymierzam się do zmiany mojego poczciwego zestawu 2.1 nieznanej firmy, jak były nowe grały jako tako lecz teraz przy większej głośności słuchać "pierdzenie". Pomyślałem więc nad zestawem 5.1, ku mojemu zdziwieniu używane kina domowe są tanie, a jak tanie to przyciąga. Kilka dni temu miałem okazję zakupić, wziąć na testy Kino Domowe Samsung HT-E330 za 180zł lecz okazało się, że nie odpalają wszystkie głośniki, gra w trybie 2.1 Dźwięk był bardzo fajny lecz po co mi 3 nieużywane głośniki
Przed jakąkolwiek poradą odnośnie kina powiedzcie mi proszę czy da się podłączyć je tak by faktycznie był dźwięk 5.1 na mp3, filmach i ewentualnej gierce ? Co musi posiadać takie kino by dało się to otrzymać, a może jakaś karta dźwiękowa ? Posiadam zintegrowaną na asrock h81, a może jest możliwość podłączenia tego Samsunga ?
Z góry dziękuję za pomoc.
Przed jakąkolwiek poradą odnośnie kina powiedzcie mi proszę czy da się podłączyć je tak by faktycznie był dźwięk 5.1 na mp3, filmach i ewentualnej gierce ? Co musi posiadać takie kino by dało się to otrzymać, a może jakaś karta dźwiękowa ? Posiadam zintegrowaną na asrock h81, a może jest możliwość podłączenia tego Samsunga ?
Z góry dziękuję za pomoc.