Hm.. Wciskałem ,ale chyba nie udało się tego połączyć . zresztą przekonam się jak to polutuję (zaraz jadę na przerwie w pracy do znajomego ,ma zerknąć) . Czyli jak to poskładam i nie zadziała (dioda na kracie jak nie będzie migać), to nowa karta i programowanie ? A wyłącznik zamówiłem swoją drogą i profilaktycznie go wymienię ,jeśli nie zdąży dojść to zewrę " na krótko " , tylko obym nic nie narobił jak wczoraj .
Dodano po 6 [godziny] 57 [minuty]: No i złożyłem i nic . Czyli nowa karta radiowa ?
Dodano po 49 [minuty]: Poruszałem bezpiecznikami i coś się dzieje . miga cały czas na płycie czerwona dioda. A karta nie reaguje .ale jak bqcidne kanał 1 lub dwa to miga dioda . i teraz nie wiem cZY uszkodzoba czy trzeba programować od nowa . a tego już nie zrobię chyba sam .
Dodano po 36 [minuty]: Poruszałem bezpiecznikami i coś się dzieje . miga cały czas na płycie czerwona dioda. A karta nie reaguje .ale jak bqcidne kanał 1 lub dwa to miga dioda . i teraz nie wiem cZY uszkodzoba czy trzeba programować od nowa . a tego już nie zrobię chyba sam .

...... Jeszcze inaczej . ale chyba lepiej . .. Poruszałem jeszcze bezpiecznikami . dioda na płycie przestała migać . Karta radiowa na pilot nie reaguje . Ale jak nacisnę np kanał 1 to miga . ale wg instrukcji programowania nie odbiera sygnału z pilota . Powinna zaświecił światłem ciągłym . nie jest tak ..
Dodano po 14 [minuty]: Poruszałem bezpiecznikami i coś się dzieje . miga cały czas na płycie czerwona dioda. A karta nie reaguje .ale jak bqcidne kanał 1 lub dwa to miga dioda . i teraz nie wiem cZY uszkodzoba czy trzeba programować od nowa . a tego już nie zrobię chyba sam .

...... Jeszcze inaczej . ale chyba lepiej . .. Poruszałem jeszcze bezpiecznikami . dioda na płycie przestała migać . Karta radiowa na pilot nie reaguje . Ale jak nacisnę np kanał 1 to miga . ale wg instrukcji programowania nie odbiera sygnału z pilota . Powinna zaświecił światłem ciągłym . nie jest tak ..

przepraszam za literówki . ale pisze z telefonu przy rym napędzie. I śnieg jeszcze zaczął padać . no nic składam to .
Dodano po 26 [minuty]: Poruszałem bezpiecznikami i coś się dzieje . miga cały czas na płycie czerwona dioda. A karta nie reaguje .ale jak bqcidne kanał 1 lub dwa to miga dioda . i teraz nie wiem cZY uszkodzoba czy trzeba programować od nowa . a tego już nie zrobię chyba sam .

przepraszam za literówki . ale pisze z telefonu przy rym napędzie. I śnieg jeszcze zaczął padać . no nic składam to . I jeszcze prośba:bo pewnie będę mydial kupić kartę radiową. Z tym samym symbolem są o różnym wyglądzie . Ja mam takie nóżki 5szt wystające jakby jakieś radiatory czy cuś. .. Czy jak kupię inna o tym samym symbolu będzie działać .? Dużo moich pytań . ale już sporo zrobiłem . wydaje mi się , ze drobnostka została