Witam mam taki problem ponieważ mam mtz 50 i na wolnych ma 13 ładowania a na pełny wzrasta do 15,2 co zrobić by zmalało ładowanie
Czy wolisz polską wersję strony elektroda?
Nie, dziękuję Przekieruj mnie tamxpeepio napisał:A gdybym chciał założyć altek od poloneza i wpiąć się w starą instalacjie da się coś takiego zrobić
xpeepio napisał:A gdybym chciał założyć altek od poloneza
Strumien swiadomosci swia napisał:xpeepio napisał:A gdybym chciał założyć altek od poloneza
Kolego jest xxxx innych alternatorów na świecie nie tylko polonez, po drugie jak się uparłeś na poloneza to kup o Caro lub Atu.
zworys napisał:Jeśli zdecydujesz się alternator z poloneza to potrzebna będzie mała modyfikacja, dołożenie jednego obwodu. Jeśli nie masz alternatora to lepiej kupić taki do C-360
Strumien swiadomosci swia napisał:zworys napisał:Jeśli zdecydujesz się alternator z poloneza to potrzebna będzie mała modyfikacja, dołożenie jednego obwodu. Jeśli nie masz alternatora to lepiej kupić taki do C-360
A co niby , każdy polonezowski jest 9 diodowy i ma regulator, tylko fitat 125p jest 6 diodowy.
xpeepio napisał:lub golfa tylko
xpeepio napisał:a nie jednak nie kupuje nowego tylko zostawiam ten od poloneza jak go podłączyć w mtz 50 jest on z osobnym regulatorem [/align]