Witam, jestem aktualnie posiadaczem zestawu Odu Idu 200, umowa kończy mi się w październiku. Od jakiegoś czasu mam problem z uzyskaniem połączenia, mianowicie kiedy Odu Status połączy się ( na 1800 MHz zawsze zielony kolor) Odu Lte nie uruchamia się wcale. Kontrolka nie ma żadnego koloru. Dzieje się tak szczególnie po godzinie 20:00 i rano. Internet traci połączenie na ikonce win pokazuje się żółty trójkąt, połączenie niby jest poprawne ale nie ma internetu. Po restarcie sprzętu nie można się potem połączyć z Odu Lte. Muszę wtedy zmieniać pasmo na 800 MHz ale ono ma bardzo niskie prędkości nie przekraczające 1Mb(przeciążenie Bts-u). Na ustawieniu 1800MHz też nie ma jakiś zawrotnych prędkości ale są zawsze lepsze niż na 800Mhz.
Parametry nie są chyba jakieś najgorsze. Moja lokalizacja to Wągłczew niedaleko Sieradza. Odu jest ustawione na Bts Tubądzin/Inczew.
Co mogę zrobić w takiej sytuacji?
Parametry nie są chyba jakieś najgorsze. Moja lokalizacja to Wągłczew niedaleko Sieradza. Odu jest ustawione na Bts Tubądzin/Inczew.
Co mogę zrobić w takiej sytuacji?