Witajcie,
4 dni temu kupiłem laptopa z dyskiem ssd ale też z hdd 1TB.
Podczas pracy w Affinity Photo crashuje mi program bez żadnego komunikatu.
W plikach dziennika windows nie może odnaleźć dostępu do pliku....(screen).
Ściagnąłem trial hd tune i podczas badania ssd jest ok, ale przy badaniu hdd w zakładce disk monitor, crashuje hd tune.
W zakładce health wyskakuje sugestia wymiany dysku na nowy.
Ściągnąłem HWinfo i tam wszystko z dyskiem ok.
Mam 14 dni na zwrot laptopa, mam możliwosc reklamacji, ale skoro coś na starcie jest nie tak to wolałbym zwrócić.
Pytanie tylko czy jesteście w stanie powiedzieć coś na ten temat na podstawie załączonych screenów?
Czy faktycznie dysk może być walnięty?
Do moderatora: poprawiłem wszystko co było do poprawienia, mimo to dalej wyskakuje komunikat o niedbałej pisowni, staram się . Nie jestem polonistą tylko fizolem, nie wiem gdzie jeszcze jest błąd? Przecież nie chodzi o słowa "crashuje"?
4 dni temu kupiłem laptopa z dyskiem ssd ale też z hdd 1TB.
Podczas pracy w Affinity Photo crashuje mi program bez żadnego komunikatu.
W plikach dziennika windows nie może odnaleźć dostępu do pliku....(screen).
Ściagnąłem trial hd tune i podczas badania ssd jest ok, ale przy badaniu hdd w zakładce disk monitor, crashuje hd tune.
W zakładce health wyskakuje sugestia wymiany dysku na nowy.
Ściągnąłem HWinfo i tam wszystko z dyskiem ok.
Mam 14 dni na zwrot laptopa, mam możliwosc reklamacji, ale skoro coś na starcie jest nie tak to wolałbym zwrócić.
Pytanie tylko czy jesteście w stanie powiedzieć coś na ten temat na podstawie załączonych screenów?
Czy faktycznie dysk może być walnięty?
Do moderatora: poprawiłem wszystko co było do poprawienia, mimo to dalej wyskakuje komunikat o niedbałej pisowni, staram się . Nie jestem polonistą tylko fizolem, nie wiem gdzie jeszcze jest błąd? Przecież nie chodzi o słowa "crashuje"?