Wita szukam rozwiązania do małego mieszkania . a dokładnie pieca aby ogrzał mi 40 m2 . mieszkanie to stare budownictwo . mam piec kaflowy i w kuchni piec na węgiel chce zdobyć trochę miejsca . likwidują piece które przeszkadzają Mi ...
Czy wolisz polską wersję strony elektroda?
Nie, dziękuję Przekieruj mnie tamTumiwisizm napisał:Możesz kupić piec 5kW na węgiel i palić w nim drewnem.
Tumiwisizm napisał:w kotle węglowym (stałopalnym czy z podajnikiem)
Tumiwisizm napisał:Natomiast kocioł gazowy jest dobrym pomysłem jeśli ma się rozprowadzone C.O.
Tumiwisizm napisał:Ogrzewanie elektryczne jest bardzo drogie, nawet przy użyciu piecy akumulacyjnych.
piracik napisał:Tutaj mogłeś włożyć kij w mrowisko. Jest na forum parę osób, które potrafi udowodnić, że jest inaczej.
Tumiwisizm napisał:Dopiero szuka pomysłu na nowe ogrzewanie. A co to ma być ...?, to być może zależy od naszych sugestii.przypominam, że autor tematu nie podał czy ma w mieszkaniu rozprowadzoną instalację C.O.Andrzej Fica napisał:mam piec kaflowy i w kuchni piec na węgiel chce zdobyć trochę miejsca . likwidują piece które przeszkadzają Mi ...
Tumiwisizm napisał:Staram się uświadomić koledze piracikowi i przypominam, że autor tematu nie podał czy ma w mieszkaniu rozprowadzoną instalację C.O.
Tumiwisizm napisał:Natomiast kocioł gazowy jest dobrym pomysłem jeśli ma się rozprowadzone C.O.
FishuPro napisał:piracik napisał:Tutaj mogłeś włożyć kij w mrowisko. Jest na forum parę osób, które potrafi udowodnić, że jest inaczej.
Jestem tym bardzo zainteresowany mógłbyś wskazać gdzie i jak ich znaleźć ? Będę wdzięczny za pomoc
FishuPro napisał:Zużywam ciut mniej niż tona węgla...