Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

Deskorolka hoverboard nie chce się ładować , dzieci płaczą ogólnie Sajgon

sandman33 05 Aug 2019 18:17 3441 4
    sandman33
    Level 2  
    Witam , zakupilem dla dzieciaka chińska używana deskorolkę elektryczna jest to bodajże hoverboard , po dwóch dniach przestała się ładować , wyświetla się migająca ikonka baterii a nie ładuje , w domu płacz i lament 😉 po rozkręceniu zauwarzylem iż od strony z baterią odpadł jakby jeden biały przewód , nie mogę znaleźć nigdzie jakichś schematów tegoż chinola , może ktoś wie , ma taką samam gdzieś ten przewód trza przylutowac byłbym wdzięczny za podpowiedź , zamieszczam zdjęcia owego kabelka ... Pozdrawiam Deskorolka hoverboard nie chce się ładować , dzieci płaczą ogólnie Sajgon Deskorolka hoverboard nie chce się ładować , dzieci płaczą ogólnie Sajgon Deskorolka hoverboard nie chce się ładować , dzieci płaczą ogólnie Sajgon
    sandman33
    Level 2  
    A rzeczywiście nie pomyślałem o tym ☺ miałem nadzieję że to taka prosta usterka będzie a tu jednak zonk ☺ mimo wszystko dzięki za odpowiedź
    Mary_505
    Level 1  
    Witam , mam taki sam problem i chyba taki sam model deskorolki (A przynajmniej zgadza się kolor i to że jest z chińczyka 😂) czy udało się panu jakoś to naprawić ?
    Krzysztof Kamienski
    Level 43  
    @sandman33 / @Mary_505 Chińczyk się śmiał, gdy sprzedawał te wehikuły, wiedząc jaka trwałość maja zamontowane w nich akumulatory. Ten, co te deski sprzedawał w Polsce, robił to samo. :D