a wiec tak wzmacniacz to su-v620 mocy mni styka do jednej pary wyjsc mam podlaczoine samby 90 w tonsila a do jednego kanalu w drugich wyjsciach mam podlaczna suba ktorego zrobilem poprzez filtr ktory znajduje sie w subie. Pokoj fakt nie duzy ..bo jakies 5x 3 cm ale musze walnac kolce..bo inaczej mi szyby wyleca i drzwi od pokoju :/
Acha co do mocy ..jeszcze nigdy nie ustawilem na wzmacholku wiecej niz ..60% po pierwsze samby nie wytrzymuja...po drugie przy 60% sub ma taki bass ze musze trzymac nie dosc ze szyby to jeszcze drzwi i kilka innych rzeczy w pokoju :/
Dodano po 55 [sekundy]: acha a obudowe zmniejszylem do 60 litrow.,..bo 80 l bylo za duze...i gralo tak sobie :/ wiec nie polecam 80 literkow przynajmniej do tego glosnika
Dodano po 6 [minuty]: acha myslalem jeszcze nad tym aby kolce zamontowac na sciance na ktorej jest glosnik i ustawic calego subwooferka glosnikiem do dolu na kolcach...co o tym sadzicie?
Dodano po 8 [minuty]: Dokladniejszy opis :
Plyta wiorowa 18 mm, bass reflex przedluzony rurka pcv srednica 10 cm, glosnik 150 W 32 cm 8 ohm ( na stronce stx-a fakatycznie ma mniejsza kopulke niz w rzeczywistosci ) podlaczony przez filtr obcinajacy powyzej 150 Hz znajdujacy sie wewntarz obudowy, okleina ( posiadajaca beznadziejny klej ), watolina 3cm przyklejona tasma dwustronna, plyty wiorowe sklejone klejem noname ale do drewna i jeszcze do tego skrecone wkretami do drewna, w srodku krawedzie uszczelnione za pomoca pasty zywicznej ( takiej jak lata sie samochody ) fenomenalnie zespaja i utwardza, szybko zasycha i nie ma zadnych dziurek

. Dziury w plycie wycinane za pomoca wyzynarki ( zarowno ta pod terminal jak i glosnik ) Kable w srodku subwoofera 3,5 mm2.