Panowie ale mi chodzi o to żeby go wykorzystać do czegoś innego nie to prostownika. Czyli chce wywalić ten regulator i podpiąć go normalnie to sieci a druga stronę pod 12v. Tylko ze od tego regulatora idzie tyle kabli ze nie wiem
Czy wolisz polską wersję strony elektroda?
Nie, dziękuję Przekieruj mnie tamRadek1995m napisał:Panowie ale mi chodzi o to żeby go wykorzystać do czegoś innego nie to prostownika. Czyli chce wywalić ten regulator i podpiąć go normalnie to sieci a druga stronę pod 12v. Tylko ze od tego regulatora idzie tyle kabli ze nie wiem
Radek1995m napisał:Budujesz Wielki Zderzacz Napięć ?Panowie ale mi chodzi o to żeby go wykorzystać do czegoś innego nie to prostownika. Czyli chce wywalić ten regulator i podpiąć go normalnie to sieci a druga stronę pod 12v.
Radek1995m napisał:Autorze tematu ! Wiesz co napisałeś w języku polskim ?Czyli chce wywalić ten regulator i podpiąć go normalnie to sieci, a drugą stronę pod 12V..
CYRUS2 napisał:Radek1995m napisał:Autorze tematu ! Wiesz co napisałeś w języku polskim ?Czyli chce wywalić ten regulator i podpiąć go normalnie to sieci, a drugą stronę pod 12V..
Uzwojenie wtórne tego trafa chcesz podłączyć pod inne - napięcie 12 V !
Napewno chcesz tak zrobić ?
Radek1995m napisał:Jakiego ,,automatu" ? Poza tym można było tak napisać od razu, prawda ? Najpierw piszesz bzdury, a teraz marudzisz.To jest transformator od prostownika chciałbym go podłączyć do automatu do bramy jeżeli to jest możliwe.