logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

[Rozwiązano] C4 Grand Picasso.Z pilota otwiera tylko drzwi kierowcy

Zygafan 14 Gru 2020 09:45 5826 6
REKLAMA
  • #1 19112910
    Zygafan
    Poziom 4  
    Ocena: 2
    Witam. Temat pewnie dla niektórych prosty jak konstrukcja cepa,jednak ja nie mogę nic wykombinować. Pilot od pewnego czasu otwiera tylko drzwi kierowcy(do niedawna wszystko grało) .Po drugim wciśnięciu otwiera resztę. Otwieranie kluczykiem odryglowuje wszystko naraz. Menu mam angielskie,ale po tłumaczeniu nigdzie nie mogę znależć ustawień drzwi lub zamka. Jeśli ktoś zna odpowiedź,co jest przyczyną,lub wie gdzie znajduje się ustawienie w komputerze,to proszę się nią ,ze mną podzielić😉Pozdrawiam.
  • REKLAMA
  • #2 19113131
    damian1115
    Poziom 37  
    Ocena: 899
    Zygafan napisał:
    Pilot od pewnego czasu otwiera tylko drzwi kierowcy(do niedawna wszystko grało) .Po drugim wciśnięciu otwiera resztę. Otwieranie kluczykiem odryglowuje wszystko naraz.

Czy to przypadkiem nie tak właśnie ma się dziać. Ja mam Vectrę i od samego początku taka jest kolej otwierania drzwi.
    Po jednam naciśnięciu tylko kierowca, a po drugim wszystkie.
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #5 19115238
    Zygafan
    Poziom 4  
    Opcji "security" niestety nie ma w menu.
    Zostaje opcja podłączenia,ale to przy okazji. Chyba,że znajdzie się jeszcze ktoś,kto miał lub ma podobny problem i podzieli się doświadczeniami.
  • #6 19119142
    beryas
    Poziom 31  
    Ocena: 411
    melas ma racje, masz opcje superblokady czy jakos tak i trzeba to zmienic boxem
  • #7 19158064
    Zygafan
    Poziom 4  
    Problem został ,kwestia przestawienia się na dwukrotne wciśnięcie pilota. Dzięki wszystkim za pomoc.

Podsumowanie tematu

✨ Użytkownik zgłasza problem z pilotem do C4 Grand Picasso, który otwiera tylko drzwi kierowcy po pierwszym naciśnięciu, a po drugim otwiera pozostałe drzwi. Inni uczestnicy dyskusji sugerują, że w niektórych modelach można dostosować ustawienia otwierania drzwi w menu "SECURITY" lub poprzez telekodowanie z użyciem DiagBox. Użytkownik informuje, że nie znalazł opcji "SECURITY" w menu, a problem został rozwiązany przez przestawienie się na dwukrotne wciśnięcie pilota.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA