Cześć, mam problem z takim jednym komputerem (AIO) co wczoraj z kąś wygrzebałem, ponieważ gdy ma Windowsa to co chwila się zacina cały wyświetlacz tak na ok 2 sekundy, jest to około co 4 sekundy i dowiedziałem się że mój tata kiedyś go oddał do serwisu żeby zobaczyć o co chodzi i powiedzieli że płyta główna jest gdzieś tam zepsuta ale nie da się jej częściowo wymienić bo to jest takie coś co od razu trzeba wymienić całą płytę główną, ale po pierwsze za bardzo teraz takich po prostu, samych płyt głównych teraz nie ma w sprzedaży a po drugie ta płyta ma wlutowany procesor.
No i nie wiem co zrobić macie jakiś pomysł?
Teoretycznie można by przeszukać cały internet w poszukiwaniu tej płyty ale wtedy fajnie byłoby wylutować ten procesor że starej płyty.
W najgorszym przypadku trzeba byłoby sprzedać kompa na części ale może wy mi coś poradzicie albo znajdziecie tą płytę?
Ogólnie to umiem składać kompy itd. ale żeby coś zdiagnozować to potrzebuję serwisu.
Z góry dziękuję
No i nie wiem co zrobić macie jakiś pomysł?
Teoretycznie można by przeszukać cały internet w poszukiwaniu tej płyty ale wtedy fajnie byłoby wylutować ten procesor że starej płyty.
W najgorszym przypadku trzeba byłoby sprzedać kompa na części ale może wy mi coś poradzicie albo znajdziecie tą płytę?
Ogólnie to umiem składać kompy itd. ale żeby coś zdiagnozować to potrzebuję serwisu.
Z góry dziękuję