Mam problem z zasięgiem LTE na firmie, bardzo słaby zasięg, wsparcie rozkłada ręce, a ja jestem już tym zmęczony, że przerywa działanie neta podczas godzin pracy. Wiem dziś, że najlepiej byłoby zmienić na TMOBILE ale jest mi to totalnie nie na rękę bo wszystko jest skonfigurowane.
Dostawca: Orange
Router: ASUS 4G-AC68U (z dokupionym elektrośmieciem w akcie desperacji anteną dookólną Signaflex - swoją drogą, czy dużo lepsza byłaby antena kierunkowa?)
RSRP na poziomie -90 do -110
Współrzędne: 52.195330, 21.510943
Sprawdzane za pomocą aplikacji Network Cell Android
Nie wiem jak sprawdzić pod który BTS jestem podłączony bo apka pokazuje na telefonie ze jestem podłączony pod nadajnik dosłownie kilkaset metrów stad, a na mapabts.pl (kod od signaflexa dostałem przy kupnie anteny) pokazuje ze nawet nie ma nigdzie dookoła nadajników, najbliższy około 1km stad (ale jest wzniesienie)
Dostawca: Orange
Router: ASUS 4G-AC68U (z dokupionym elektrośmieciem w akcie desperacji anteną dookólną Signaflex - swoją drogą, czy dużo lepsza byłaby antena kierunkowa?)
RSRP na poziomie -90 do -110
Współrzędne: 52.195330, 21.510943
Sprawdzane za pomocą aplikacji Network Cell Android
Nie wiem jak sprawdzić pod który BTS jestem podłączony bo apka pokazuje na telefonie ze jestem podłączony pod nadajnik dosłownie kilkaset metrów stad, a na mapabts.pl (kod od signaflexa dostałem przy kupnie anteny) pokazuje ze nawet nie ma nigdzie dookoła nadajników, najbliższy około 1km stad (ale jest wzniesienie)