Czy wolisz polską wersję strony elektroda?
Nie, dziękuję Przekieruj mnie tamabab2022 napisał:nożyczki 9 zł.
abab2022 napisał:Takie nożyczki kupuje fryzjer za dwa ostrzyżone męskie łebki w Warszawie, poza stolicą nie wiem jakie stawki.Nożyczki by ciąć muszą się zamykać więc śrubki odpadają. Ten model akurat udaje profesjonalne.
Madrik napisał:O śrubkach i kwestiach użytkowych już było. To jednak dałoby się ogarnąć. Ale amatorskie wiercenie w nożyczkach... ? A gdzie gwintowanie? Ciekawe jakim parametrem HRC cechuje się materiał tych nożyczek? Generalnie raczej słabo to widzęA przykręć na śrubki, albo zanituj.
cirrostrato napisał:Bywają wyższe. W styczniu zapłaciłem za strzyżenie 55zł. W ubiegłym roku 50zł. Poniżej ceny w różnych miastach Polski.akie nożyczki kupuje fryzjer za dwa ostrzyżone męskie łebki w Warszawie, poza stolicą nie wiem jakie stawki.
jerzyp2015 napisał:To przychód fryzjera a nie jego dochód co dalej sam zauważyłeś.Strzygą nas ale z kasy.
10-15 min. roboty i 50 PLN.
abab2022 napisał:Utrzymywać dość modny obecnie styl "na łyso". Poza ewentualną polerką, samo strzyżenie jest bardzo proste.A macie jakieś swoje oryginalne rady na samostrzyżenie?
abab2022 napisał:Może do zarostu?Do czego np zęby pomarańczowe w tej maszynce są.