logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Kod 52 w Sound Blaster Z SE na ASUS H61M-K - błąd podpisu cyfrowego sterowników

Vigot 05 Mar 2024 19:39 195 2
REKLAMA
  • #1 20991775
    Vigot
    Poziom 9  
    Ocena: 14
    Po zainstalowaniu karty Sound Blaster Z SE na płycie ASUS H61M-K i sterowników do niej w menedżerze urządzeń >>> kontrolery dźwięku ... >>> Sound Blaster Audio Controller (obok wykrzyknik na żółtym tle) wyświetla mi informację w szczegółach:

System Windows nie może zweryfikować podpisu cyfrowego sterowników wymaganych dla tego urządzenia. Niedawna zmiana sprzętu lub oprogramowania mogła doprowadzić do instalacji pliku, który jest niepoprawnie podpisany lub uszkodzony albo może być złośliwym oprogramowaniem z nieznanego źródła. (Kod 52)

W Sound Blaster Command mam informację, że nie widzi urządzenia i nakazuje sprawdzić połączenia pomimo, że od razu po włożeniu karty i uruchomieniu komputera karta została wykryta. Pomożecie?
    Załączniki:
    • Kod 52 w Sound Blaster Z SE na ASUS H61M-K - błąd podpisu cyfrowego sterowników Przechwytywanie.JPG (87.91 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
    • Kod 52 w Sound Blaster Z SE na ASUS H61M-K - błąd podpisu cyfrowego sterowników Przechwytywanien.JPG (32.84 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • REKLAMA
  • #2 20991809
    sosarek

Poziom 43  
    Ocena: 15494
    Jaki system?
    Sprawdź https://kxproject.spb.ru/
    Konto firmowe:
    Z
    Pka, Poznań, 60-850
    Pomogłem? Kup mi kawę.
  • #3 20993217
    Vigot
    Poziom 9  
    Ocena: 14
    sosarek napisał:
    Jaki system?
    Sprawdź https://kxproject.spb.ru/

Windows 7 64-bit. Procesor I5-3570 na płycie ASUS H61M-K.
    Na podanej stronie "mirrory" do pobrania nie działają.

Instalowałem sterowniki 6.0.102.75 z grudnia 2020 r. Po odinstalowaniu samych sterowników w menedżerze urządzeń w Sound Blaster Command wyświetliło, że nie ma sterownika. Sound Blaster Command pobrał sterownik i zainstalował. Niczego to jednak nie zmieniło.
REKLAMA