cykor93 napisał:więc przylozylem do sąsiadującego rezystora r 124
To jest ok.
Wpuść sygnał do tej końcówki C109 która jest połączona z R117 i sprawdź czy słychać
Czy wolisz polską wersję strony elektroda?
Nie, dziękuję Przekieruj mnie tamcykor93 napisał:Jest możliwość jakoś go zmierzyć w układzie (nie wylutowywac go)?
cykor93 napisał:Na tranzystorach 103 104 i 105 nie mam aktualnie napięć .
cykor93 napisał:Myślę czy nie wymienić tam wszystkich elektrolitów . Może któryś niedomaga.
cykor93 napisał:Ruszyłem natomiast chyba z 10 rezystorów , których wartość się różniła od tych we schemacie czasem nawet o ponad 50 %.
cykor93 napisał:Co ciekawe wymieniłem rezystor 221, który był pęknięty do tego stopnia , że nie przewodził.
cykor93 napisał:Podając sygnał na r124 dźwięk przechodzi z r 224 już nie .
cykor93 napisał:Podłączając sprzęt normalnie słyszę w głośnikach muzykę ale bardzo cicho jakby w ogóle nie wzmocnioną.
cykor93 napisał:Tylko jak to zlokalizować?
cykor93 napisał:Normalnie podłączone słychać tylko bardzo ale to bardzo cicho.
cykor93 napisał:Nie bardzo rozumiem co mam zrobić .
cykor93 napisał:Zauważyłem, że jak podam sygnał na r117 do głośnik się odzywa , ale na r217 już nie
SlawekKedra napisał:C211 wymieniłeś?
cykor93 napisał:mogłem się pomylić ponieważ pisałem z poza warsztatu i widocznie pomyliły mi się punkty.
cykor93 napisał:Mam taki kabel
cykor93 napisał:W drugim kanale z c209 a bazą t203 już takiego połączenia nie mam
cykor93 napisał:sprawdzałem wyjście phono.
cykor93 napisał:Czyli z nóżki c209 przechodzi przez rezystor 217 i dopiero trafia na bazę tranzystora.
cykor93 napisał:Podłączałem i efekt jest ten sam czyli gra cicho.