Ludzie są chyba spragnieni ciepła i konieczności używania klimy po długiej, mroźnej zimie bo robiłem dzisiaj chyba już 5 albo 6 samochód na klimę w tym roku a sezon na takie naprawy się jeszcze nie rozpoczął
Czy wolisz polską wersję strony elektroda?
Nie, dziękuję Przekieruj mnie tamjarekgol napisał:Potrzebujesz tej klimy przy takiej pogodzie? Czy robisz przygotowania do sezonu?
jarekgol napisał:
Na schemacie nie widzę jednoznacznie elementu który mógłby się tym zająć
nogiln napisał:W układzie jest jeszcze czujnik temperatury zewnętrznej i może on powinien uniemożliwić włączenia klimatyzacji
nogiln napisał:W układzie jest jeszcze czujnik temperatury zewnętrznej i może on powinien uniemożliwić włączenia klimatyzacji
jarewa napisał:W takim razie skąd zasysa powietrze, jak nie z otoczenia?W woli ścisłości to czujnik zasysanego powietrza a nie temperatury zewnętrznej
jarewa napisał:I nie czujnik a "SW" działa w przedziale 4-5stC
jarewa napisał:nie wiem po co wymyślać teorię o czujnikach.
nogiln napisał:jarewa napisał:W takim razie skąd zasysa powietrze, jak nie z otoczenia?W woli ścisłości to czujnik zasysanego powietrza a nie temperatury zewnętrznej
nogiln napisał:jarewa napisał:I nie czujnik a "SW" działa w przedziale 4-5stC
Włącznik działa tylko w przedziale temperatury pomiędzy 4 stopniami Celsjusza a 5 stopniami Celsjusza, tzn. że pozwala załączyć klimatyzację tylko w wyżej wymienionym przedziale czy poza tym przedziałem?