Jest jakiś prosty sposób na dostanie się do tego interfejsu zarządzania po wyłączeniu WiFi do konfiguracji? To by mi dramatycznie ułatwiło sprawę. W tej chwili musiałbym go za każdym razem resetować, włazić na dach i próbować nim kręcić. To co teraz widać, to jest takie eksperymentalne nastawienie gdzie prędkość wysyłania jest najszybsza. To jest kierunek pleckami w stronę Winklera/Arciszewskego, przodem w stronę Głogowskiej. Spróbuję przodem w stronę Arciszewskiego.
EDIT: Przestawiłem. Niestety brak zauważalnej różnicy.
Niestety ten kierunek jest dość mocno zasłonięty przez budynki na Cybulskiego. Sam warsztat jest parterowy, żeby sięgnąć ponad dachy musiałbym mieć maszt o wysokości 6-7 metrów. Raczej trudne do realizacji, choć nie niemożliwe. Tylko tak wysoki maszt będzie się mocno telepał na wietrze
EDIT: Przestawiłem. Niestety brak zauważalnej różnicy.
Niestety ten kierunek jest dość mocno zasłonięty przez budynki na Cybulskiego. Sam warsztat jest parterowy, żeby sięgnąć ponad dachy musiałbym mieć maszt o wysokości 6-7 metrów. Raczej trudne do realizacji, choć nie niemożliwe. Tylko tak wysoki maszt będzie się mocno telepał na wietrze