to pokaż prawdziwy filmik a nie komputerowy
Czy wolisz polską wersję strony elektroda?
Nie, dziękuję Przekieruj mnie tamCytat:- a ja myślę, że zwyczajnie ten audacity ma jakiegoś bug-a, skoro daje takie wyniki...Odkrycie to dokonałem na pc i progzie audacity.
.
.
sneak napisał:No dobra, to wykazałeś, że zmontowany przez Ciebie tor przetwarzania sygnału w postaci karty audio tudzież kilku programów zniekształca strome zbocza. Jaki to wszystko ma związek z rzeczywistymi przebiegami prądów i pól magnetycznych w realu, bo jakoś go nie widzę? W jaki sposób chcesz wykazać związek pomiędzy Twoim układem liczącym i fizyczną rzeczywistością w postaci zespołu cewek, neodymów i generatorów.Przy generowaniu matematycznie, prostokąta wszystko było ok, pojawiły się one jak odtworzyłem przebieg np w winampie ( spektrum w nim pokazywało dźwięk na wszystkich częstotliwościach... Odtworzony tak sygnał zapisałem na rejestratorze dźwięku i znowu puściłem, znowu zapisałem. Te załamki zwiekszały swoją częstotliwość
Cytat:It is practically impossible to teach good programming style to students that have had prior
exposure to BASIC: as potential programmers they are mentally mutilated beyond hope of regeneration.
-- Dijkstra
Cytat:Ponieważ kolega zaczął pisać zagadkami zbyt trudnymi dla audytorium, przetłumaczę to na NASZE. Dijkstra to klasyk inżynierii oprogramowania. W powyższym cytacie sugeruje, że złe nawyki wyniesione z piaskownicy przekreślają dalszą edukację. Ja dedykowałbym powyższy cytat 12 śledzącym ten temat. Tylko od was zależy, czy nauczycie się normalnej fizyki, czy też podążycie tropem mistyki, duchów, wirujących stolików i okultyzmu. Nie oceniam co jest lepsze, co gorsze. Macie wolną wolę, wybierajcie.It is practically impossible to teach good programming style to students that have had prior exposure to BASIC: as potential programmers they are mentally mutilated beyond hope of regeneration. Dijkstra
sneak napisał:A czy ktoś wie dokładnie jak zbudować "wieczną lampkę"
" Należy wziąć żarówkę od flacha aparatu (palnik) podłączyć do kondesatora ceweczki toroidalnej i... (kom: prawdopod. do magfnesu strałego) raz wyładować prąd w palniku i świeci lampka weicznie"
------------------------------------------------------------------------------------
Odkrycie to dokonałem na pc i progzie audacity.
------------------------------------------------------------------------------------
To nie klasówka, nie muszę znać wszystkiego na pamięć. Wiele rzeczy nie ma żadnych odniesięń w książkach dlatego teorię trzeba samemu wymyślać.
(Naszczęście nie trzeba wszystkiego wiedzieć o np radiotechnice, żeby zrobić proste radio)
-------------------------------------------------------------------------------------
Acha są jeszcze wyższe przeszkody spowalniejące rozwoj free energy.
Pajak mwi o ufo i ja sie z tym zgadzam
-------------------------------------------------------------------------------------
KOndensator jako cylinder skupia fale telepatyczne, one to powodują
częsciową telekinetyzację elektrolitu, który to "ładuje się" lub wyzwala elektrony
Myślę teraz nad komunikacją telepatyczną i szukam projektów odb. ew. jakichś spostrzeżeń co do piramidek z kwarcam
Wieczna lampka.. słyszałem to , nie zrobiłem a info jest niekompletne.
Oczywiście że bez LC obw nie będzie działać Very Happy Tylko różnica w tym że
Do L dajemy magnes i drgania LC zaczynają wzrastać!! Jedynie trzeba
odpowied. prztransformować drgania (jak te załamki). Trzeba też nieustannie zasilać obw. Np prądem z nadwyżki.
PAMIęITAJCIE wszytko kośztem ciepła z otoczenia !!!!
Brak fachowej wiedzy nie odstrasza mnie od zainteresowań. Jutro wyślę trochę materiałów "free e."
Oprócz widzenia aury. Moje oczy stały się wrażliwe na "subtelne energie, wibracje etc."
Prosze o pomoc ( schemat ) gen na tranzyst 5ghz . Bo na prawdę nie mam czasu i odpowiedniej wiedzy aby samemu projektować ukłądy, choć może bym i zrobił Wink
To ty k... nie rozumiesz żę efekt telekinetyczny pobiera brakującą energie w formie ciepła z otoczenia, spontanicznie.
A o tych łyżeczkach niepotrzenie mówiłem, (nie nie umiem wygiąć).
Kiedyś oglądałęm na discovery progranm gdzie goście za pomocą terokamer i innego sprzętu, polowali na duchy, zamontowali tez igły magnetyczne które to podczas manifestacji wykazywały ruch...
wiesz mam jakąś encyklopedię zjawisk paranormalnych i tam piszą że mózg ludzki, szyszynka jest odpowiedzialna za te efekty poprzez produkowanie silnego, nietypowego pola magnetycznego.
Ku... mogłem sie nie wyrywać z tymi załamkami jako że to jest efekt..... tylko bigosu się narobiło :/
Nikomu nie mówiłem że cokolwiek tu przedstawione będzie działać.
Prawdę mówiąć czasem tęz nie wiem poco ten temat