Witam wszystkich. Zaznaczam że nie znam sie zabardzo na komputerach. Mam pytanie: jak można zrobić format dysku twardego w taki sposób, żeby nie pozostały tak zwane "ślady" danych, które wcześniej na nim były zapisane? Wyczytałem gdzieś że istnieją takie wirusy które gnieżdżą sie na dysku w taki sposób że zwykły format wraz z przeinstalowanmiem systemu nie jest wstanie usunąć tych robali. Podobno format doszczętny dysku potrafi usunąć te robaczki.
TYLKO JAK SIE TO ROBI?
Mam też jeszce jedno pytanie: -Mam od niedawna internet i mam problem z oprogramowaniem antywirusowym.
Jaki antywirus jest najskuteczniejszy. Co należy mnieć zainstalowane, żebym nie musiał robić formatu co 3 tygodnie. Mam service pack2 i kasperskiego ale one wymiekają. Miałem kiedyś avasta to przynajmniej mi tak kompa nie rzeźbiło i też robiłem format co 3 tygonie. Bardzo proszę o pomoc bo mam dość tych formatów (wszytkie klucze programów jakie mam znam na pamieć
HELP SOS.
WSZYSTKIM KTóRZY ZECHCą MI POMóC Z GóRY SERDECZNIE DZIęKUJę POZDRAWIAM.
TYLKO JAK SIE TO ROBI?
Mam też jeszce jedno pytanie: -Mam od niedawna internet i mam problem z oprogramowaniem antywirusowym.
Jaki antywirus jest najskuteczniejszy. Co należy mnieć zainstalowane, żebym nie musiał robić formatu co 3 tygodnie. Mam service pack2 i kasperskiego ale one wymiekają. Miałem kiedyś avasta to przynajmniej mi tak kompa nie rzeźbiło i też robiłem format co 3 tygonie. Bardzo proszę o pomoc bo mam dość tych formatów (wszytkie klucze programów jakie mam znam na pamieć
HELP SOS.
WSZYSTKIM KTóRZY ZECHCą MI POMóC Z GóRY SERDECZNIE DZIęKUJę POZDRAWIAM.
Moderowany przez TONI_2003:Zmieniłem temat postu!
... nie krzycz , nie używaj Caps Locka !