Witam
Chciałem zaprezętować moje najlepsze do tej pory światła dyskotekowe
Sam projektowałem filtry pasmoprzepuszczalne ...
Jest 4-kanałowa, niestety nie ma negacj bo nie moge znaleść układu
Moc wyjściowa to:
2 x 2kW na kolor
W sumie poruszy 8kW na strone...
Ja narazie stosuje żarówki fotograficzne NARVA 250W
Więcej mi nie potrzeba ...
Wyposarzona jest w wąż świetlny (mryganie pokolei żarówek z rególowaną prędkością) 2 kanały nie zalerzne ...
Rampa świetlna ma wymiary 100cmx30cmx18,5cm - widać wyraźnie że nie jest to maluch
Cała rególacja jest ręczna stroj się sygnał i barwe tonu na wejściu ... każdy filtr ma oddzielną rególacje poziomu sygnału i barwy ...
Panel sterowniczy nie jest jeszcze w pełni skończony ... będę nad pot. suwakowymi diody pokazujące wysterowanie żarówek.
Jest to wspaniałe użądzenie na Dyskoteki, przedstawienia, równierz jako oświetlenie wystawowe i architektoniczne
Prosił bym o komętarze ...
Pozdro sebidino!!!!
Ortografia!!!
j.
Chciałem zaprezętować moje najlepsze do tej pory światła dyskotekowe
Sam projektowałem filtry pasmoprzepuszczalne ...
Jest 4-kanałowa, niestety nie ma negacj bo nie moge znaleść układu
Moc wyjściowa to:
2 x 2kW na kolor
W sumie poruszy 8kW na strone...
Ja narazie stosuje żarówki fotograficzne NARVA 250W
Więcej mi nie potrzeba ...
Wyposarzona jest w wąż świetlny (mryganie pokolei żarówek z rególowaną prędkością) 2 kanały nie zalerzne ...
Rampa świetlna ma wymiary 100cmx30cmx18,5cm - widać wyraźnie że nie jest to maluch
Cała rególacja jest ręczna stroj się sygnał i barwe tonu na wejściu ... każdy filtr ma oddzielną rególacje poziomu sygnału i barwy ...
Panel sterowniczy nie jest jeszcze w pełni skończony ... będę nad pot. suwakowymi diody pokazujące wysterowanie żarówek.
Jest to wspaniałe użądzenie na Dyskoteki, przedstawienia, równierz jako oświetlenie wystawowe i architektoniczne
Prosił bym o komętarze ...
Pozdro sebidino!!!!
j.