Potrzebuję to zrobić, a nie chce mi się kupować płytki, może ma ktoś jakiś pomysł?
Czy wolisz polską wersję strony elektroda?
Nie, dziękuję Przekieruj mnie tampower_bb napisał:Potrzebuje to zrobic a nie chce mi sie kupowac plytki moze ma ktos jakis pomysl????????![]()
C2H5OH napisał:Cześć !
Jeśli chodzi Ci o migające diody LED na 12V , to najprościej kupić takowe w sklepie elektronicznym za parę groszy ......
Administrator napisał:SPROBOJ NA BIMETALU)
żarówka rtęciowa napisał:Jako migacz można zastosować układ na kondenatorze rozładowywanym przez odwrotnie podłączony tranzystor bez podłączonej bazy, zamiast stosować jakieś tam NE555 lub multiwibratory> Zamieszczam schemat układu
power_bb napisał:żarówka rtęciowa napisał:Jako migacz można zastosować układ na kondenatorze rozładowywanym przez odwrotnie podłączony tranzystor bez podłączonej bazy, zamiast stosować jakieś tam NE555 lub multiwibratory> Zamieszczam schemat układu
nie działa mi to
żarówka rtęciowa napisał:Jako migacz można zastosować układ na kondenatorze rozładowywanym przez odwrotnie podłączony tranzystor bez podłączonej bazy, zamiast stosować jakieś tam NE555 lub multiwibratory> Zamieszczam schemat układu
danlancher napisał:żarówka rtęciowa napisał:Jako migacz można zastosować układ na kondenatorze rozładowywanym przez odwrotnie podłączony tranzystor bez podłączonej bazy, zamiast stosować jakieś tam NE555 lub multiwibratory> Zamieszczam schemat układu
U mnie tez nic