Jest to jednokanalowy head gitarowy o mocy okolo 5W. Preamp to Fender Bassman\Blackface na jednej 6N2P EW(druga to pozostałość po JCM'ie, ktory robilem wczesniej, ale nie odpowiadal mi brzmieniowo). Koncowka na jednej EL84. Trafo zasilajace musialem zamowic w mkpt, gdyz na rynku wtornym brak bylo odpowiednich do tego projektu. Trafo glosnikowe to TG2.5-2-666, ktore za jakis czas zapewne zmienie na nieco inne(ma ktos jakies ciekawe propozycje?).
Obudowa wykonana z plyty wiorowej 16mm i oklejona czarnym materialem skoropodobnym(niestety jest dosyc miekki i juz pojawily sie pierwsze uszkodzenia). Chassis z blachy aluminiowej 1 mm.
Poki co tylko foty. Jak uda mi sie dorwac jakas konkretna paczke i mikrofon to moze nagram jakies probki.
Obudowa wykonana z plyty wiorowej 16mm i oklejona czarnym materialem skoropodobnym(niestety jest dosyc miekki i juz pojawily sie pierwsze uszkodzenia). Chassis z blachy aluminiowej 1 mm.
Poki co tylko foty. Jak uda mi sie dorwac jakas konkretna paczke i mikrofon to moze nagram jakies probki.
Fajne? Ranking DIY