Witam
Pisalem jż jeden temat co do tego suba lecz coś sie pogmatwało i sie zrobil śmietnik dlatego założyłem drugi temat.
Zrobiłem subwoofer na alphardzie LW800 myślę że to najlepsze wyjście w stosunku cena/jakość.
Skrzynia BR, 26,5l z dzwiczek od starej szafy kture niosłem przez 1 godzinę do domu z jakiegoś śmietnika
.
Przełącznik FILTR ON/OFF.
Wszystko obite czarnym materiałem obiciowym+narożniki.
KOSZTORYS:
LW800+przesyłka 45zł
BR 4zł
Terminal 7zł
Obicie-10zł
Narożniki 8szt 12zł
szpachla 6zł
filtr dolnoprzepustowy 25zł
Wygłuszenie-10zł
Deski "miałem"
Całość około 115 (nie pamiętam dokładnie cen).
I oczywiście muj bezcenny czas
ODSŁUCH:
Ten sub dobrze sobie radzi. Napędzam go oddzielnymm wzamkiem Tda 7294+filtr aktywny (poto ten przełącznik w subie).
Nawet nisko schodzi, potrafi dać czasem czadu przy mocniejszych udeżeniach BASU. Nie zamula i nic nie świszczy.
TU SĄ JEGO FOTY:
PS.mam 13 lat
Pisalem jż jeden temat co do tego suba lecz coś sie pogmatwało i sie zrobil śmietnik dlatego założyłem drugi temat.
Zrobiłem subwoofer na alphardzie LW800 myślę że to najlepsze wyjście w stosunku cena/jakość.
Skrzynia BR, 26,5l z dzwiczek od starej szafy kture niosłem przez 1 godzinę do domu z jakiegoś śmietnika
Przełącznik FILTR ON/OFF.
Wszystko obite czarnym materiałem obiciowym+narożniki.
KOSZTORYS:
LW800+przesyłka 45zł
BR 4zł
Terminal 7zł
Obicie-10zł
Narożniki 8szt 12zł
szpachla 6zł
filtr dolnoprzepustowy 25zł
Wygłuszenie-10zł
Deski "miałem"
Całość około 115 (nie pamiętam dokładnie cen).
I oczywiście muj bezcenny czas
ODSŁUCH:
Ten sub dobrze sobie radzi. Napędzam go oddzielnymm wzamkiem Tda 7294+filtr aktywny (poto ten przełącznik w subie).
Nawet nisko schodzi, potrafi dać czasem czadu przy mocniejszych udeżeniach BASU. Nie zamula i nic nie świszczy.
TU SĄ JEGO FOTY:
PS.mam 13 lat
Fajne? Ranking DIY