Witam, mam ogromny problem z pilotem do bramy wjazdowej na moim osiedlu. Niedawno moje osiedle zostało ogrodzone i została owa wspomniana brama zainstalowana. W związku z faktem iż każdy z lokatorów otrzymał jeden pilot do owej bramy a na moje nieszczęście siadam dwa auta, chciałbym zaprogramować drugi pilot aby nie musieć gimnastykować się z zostawianiem żonie pilota aby ona mogła otworzyć i wyjechać do pracy. Problem w tym że nie wiem jak to zrobić ? Pytałem w sklepach z pilotami o pilot będący duplikatem mojego ale podobno nie do końca jest to możliwe ponieważ mój pilot do tej bramy ma zmienny kod. Poza tym w centralce jest podobno zaprogramowana jakaś ustalona już ilość pilotów, które korzystają z owej bramy i nie ma już możliwości doprogramowania kolejnych - taką informację uzyskałem od administracji. Proszę o pomoc co mogę zrobić aby zaradzić tej absurdalnej sytuacji. Jak taki pilot nauczyć aby był duplikatem mojego pilota - tak mniemam, że jedynie w taki sposób byłoby to możliwe.
Proszę o pomoc.
Proszę o pomoc.