Witam
Temat Free Energy jest co dla niektórych bardzo drażniący (wolą płacić krocie za coś co jest za darmo i nas otacza
) i tylko krytyka i nic więcej szok jak przeglądam forum i czytam wypiwiedzi kolegów co niektórych a ja chcę się podzielić Schematem i Urządzeniem które naprawde działa i możecie sami to przetestować ! ja już to zrobiłem dlatego chce udostępnić to co inni też zrobili ( nie jest to mój pomysł )
Sznowni koledzy dam wam pare linków które sami sprawdzicie i do pracy
proszę tylko o przebadanie poważnie tematu i zapraszam do zrobienia urządzenia
ja sam zrobiłem owe urządzenie zajeło mi to ok. 2-3 tygodni (brak czasu) koszt budowy to ok 150zł (+/- 10%). Na wstepie pragne podziękować Panu Flavio Thomas nick Nanotec99 (australia)
za super podejście do tematu ( nie każdy daje za darmo takie rzeczy , wiekszość by zaraz chciała Krocie za podobne urzadzenie chciwośći i zachłanność ludzka niezna granic !)
projekt:
TPP Pyramide Projekt
Home url
http://comshop.tv/tpp/index.php
starsza wersja urządzenia 6v składa się z dwóch części znajduje sie pod adresem
zamieszczam równiesz dokładny opis budowy w pdf (StrompyramideV6 Piramida.pdf wer.ang)
Najnowsza wersja urządzenia 12v-16v
Opis krok po kroku jak zrobić urządzenie z 13 sesji jest pod adresem
zamieszczam równiesz dokładny opis w pdf (TPPV12TutorialDeutschTeil1 Piramida.pdf wer.ang)
ps. moze który z kolegów przetłumaczy i wyśle na forum ? to na polski było by to wielkim ułatwieniem dla przyszłych budowniczych i ciekawskich ! nie wszyscy znają angielski na tyle żeby to zrozumieć a tłumaczenie przez słownik jest czasochłonne bardzo !
urządzenie jest naprawde godne uwagi i polecenia w dobie rosnących rachunków :/
pozdrawiam
Quaku
Temat Free Energy jest co dla niektórych bardzo drażniący (wolą płacić krocie za coś co jest za darmo i nas otacza
Sznowni koledzy dam wam pare linków które sami sprawdzicie i do pracy
proszę tylko o przebadanie poważnie tematu i zapraszam do zrobienia urządzenia
ja sam zrobiłem owe urządzenie zajeło mi to ok. 2-3 tygodni (brak czasu) koszt budowy to ok 150zł (+/- 10%). Na wstepie pragne podziękować Panu Flavio Thomas nick Nanotec99 (australia)
za super podejście do tematu ( nie każdy daje za darmo takie rzeczy , wiekszość by zaraz chciała Krocie za podobne urzadzenie chciwośći i zachłanność ludzka niezna granic !)
projekt:
TPP Pyramide Projekt
Home url
http://comshop.tv/tpp/index.php
starsza wersja urządzenia 6v składa się z dwóch części znajduje sie pod adresem
zamieszczam równiesz dokładny opis budowy w pdf (StrompyramideV6 Piramida.pdf wer.ang)
Najnowsza wersja urządzenia 12v-16v
Opis krok po kroku jak zrobić urządzenie z 13 sesji jest pod adresem
zamieszczam równiesz dokładny opis w pdf (TPPV12TutorialDeutschTeil1 Piramida.pdf wer.ang)
ps. moze który z kolegów przetłumaczy i wyśle na forum ? to na polski było by to wielkim ułatwieniem dla przyszłych budowniczych i ciekawskich ! nie wszyscy znają angielski na tyle żeby to zrozumieć a tłumaczenie przez słownik jest czasochłonne bardzo !
urządzenie jest naprawde godne uwagi i polecenia w dobie rosnących rachunków :/
pozdrawiam
Quaku