Szukam wkrętarki do użytku domowego do drewna, styroduru 300-350zł z transportem. Wkrętarka będzie pracować okresowo - jak to w domu. Zależy mi na baterii, która będzie się jak najmniej psuć podczas leżakowania. Na tą chwilę biorę pod uwagę dwa modele.
1) Sparky BR2 - Czy ktoś używał tej 3 letniej gwarancji, nie ma z nią problemu? A może odmawiają napraw i piszą, że wina użytkownika? Plusem dla mnie jest podświetlenie led.
2)BAWARIA 8618
Cena - teoretyczne parametry baterii, ale czy prawdziwe? Mierzył ktoś te baterie?
Czy są na forum użytkownicy tych modeli i mogą coś o nich powiedzieć?
Bawaria ma etykietowo 18v lion i 2,2Ah, a Sparky 10,8v lion i 1,5Ah. Czy V jest istotne? Zastanawiam się na ile V chodzą silniki w tych maszynach? Nm 32 vs 30.
1) Sparky BR2 - Czy ktoś używał tej 3 letniej gwarancji, nie ma z nią problemu? A może odmawiają napraw i piszą, że wina użytkownika? Plusem dla mnie jest podświetlenie led.
2)BAWARIA 8618
Cena - teoretyczne parametry baterii, ale czy prawdziwe? Mierzył ktoś te baterie?
Czy są na forum użytkownicy tych modeli i mogą coś o nich powiedzieć?
Bawaria ma etykietowo 18v lion i 2,2Ah, a Sparky 10,8v lion i 1,5Ah. Czy V jest istotne? Zastanawiam się na ile V chodzą silniki w tych maszynach? Nm 32 vs 30.