Witam,znajoma poprosiła mnie o uzbrojenie skrzynki ZK2 na działce budowlanej żeby panowie z ZE mogli założyć jej licznik (którego nię będzie używała przez najbliższe 2,3 lub 10 lat)i nie chce wychodzić żadnym kablem z tej skrzynki bo niepotrzebny jej teraz ten prąd,,alę dostała termin 60 dni na założenie licznika bo będzie płaciła kare.Dostała też od razu papierek na zerwanie tej umowy po zapłaceniu pierwszego rachunku, Ta znajoma nie dostała też klucza do swojej skrzynki ,pani w ZE też za wiele nie powiedziała tej znajomej bo i sama może i za wielę nię wiedziała.Moję pytanie jest takię ,czy jak już załatwimy ten kluczyk to muszę wyciągnąć kabel na zewnątrz czy obejdzie się bez wyciągania (proponowałem jej skrzynkę budowlaną tymczasową )alę budowa może ruszyć jak pisałem wcześniej, nawet za 10 lat.Wiem ze temat bardzo dziwny i trudny,bo jak można kogoś zmuszać do podpisania umowy,na prąd którego oni teraz nię potrzebują ,wszystkie sprawy z tym przyłączem załatwiała jej sąsiadka która tam już ma dom i mieszka
podejrzewam że może ona namieszała
podejrzewam że może ona namieszała