Witam
Polećcie mi jaki oscyloskop kupić LCD 2ch do 1800zł. Czym się sugerować?
Polećcie mi jaki oscyloskop kupić LCD 2ch do 1800zł. Czym się sugerować?
Czy wolisz polską wersję strony elektroda?
Nie, dziękuję Przekieruj mnie tamLukaszAMT napisał:Jeżeli wystarczy Ci oscyloskop z pasmem 50 MHz i dwoma kanałami popatrz na EDUX1102A Keysighta www.amt.pl/pl/prt/edux1002a
Szybkie odświeżanie, menu i 3 lata gwarancji. Jesteś z Warszawy więc jeśli chcesz go zobaczyć/pobawić się to śmiało możesz zrobić to u nas w biurze.
rsv6 napisał:LukaszAMT napisał:Jeżeli wystarczy Ci oscyloskop z pasmem 50 MHz i dwoma kanałami popatrz na EDUX1102A Keysighta www.amt.pl/pl/prt/edux1002a
Szybkie odświeżanie, menu i 3 lata gwarancji. Jesteś z Warszawy więc jeśli chcesz go zobaczyć/pobawić się to śmiało możesz zrobić to u nas w biurze.
200zł więcej i mam rigola... Jeżeli mam kupować oscyloskop nie sprawdzonej firmy to już za tą cenę mogę kupić 150Mhz 2ch..
zulusj23 napisał:Utul, bardzo proszę o informacje z pierwszej ręki czy ten model w dalszym ciągu jest podatny na ten mod.
LukaszAMT napisał:rsv6 napisał:LukaszAMT napisał:Jeżeli wystarczy Ci oscyloskop z pasmem 50 MHz i dwoma kanałami popatrz na EDUX1102A Keysighta www.amt.pl/pl/prt/edux1002a
200zł więcej i mam rigola... Jeżeli mam kupować oscyloskop nie sprawdzonej firmy to już za tą cenę mogę kupić 150Mhz 2ch..
Keysight to dawny Agilent jeszcze wcześniejsze HP - także o renomę producenta byłbym spokojny, prawie 80 lat robią oscyloskopy