Hej. Chcę zastąpić transmisją bezprzewodową przewód łączący zwykły przycisk (np. wyłącznik chwilowy albo zwykły) z przekaźnikiem/odbiornikiem. Po prostu nie mam możliwości poprowadzenia przewodu. Macie jakiś moduł, który to obsłuży albo ktoś może to dla mnie wykonać (odpłatnie o ile za racjonalne pieniądze)?
Chcę móc w aucie zamontować przycisk (np. kolyskowy) a odbiornik mieć na bagażniku. Sygnał o przełączeniu przycisku (on/off) ma włączać i wyłączać urządzenie na dachu bez konieczności prowadzenia kabli. Urządzenie ma własne zasilanie.
Dobrze by było odfiltrować zakłócenia
Zasięg działania: do 1,5m
Zaznaczam, że ja się nie znam za bardzo i sam sobie tego nie podkładam 🙂
P.S. Nie polecajcie mi proszę przełączników radiowych z pilotem, bo nie o to chodzi. Chcę móc podpiąć dowolny wyłącznik (kołyskowy, obrotowy, chwilowy, etc.) i informacja o jego wciśnięciu ma być transmitowana do odbiornika
Chcę móc w aucie zamontować przycisk (np. kolyskowy) a odbiornik mieć na bagażniku. Sygnał o przełączeniu przycisku (on/off) ma włączać i wyłączać urządzenie na dachu bez konieczności prowadzenia kabli. Urządzenie ma własne zasilanie.
Dobrze by było odfiltrować zakłócenia
Zasięg działania: do 1,5m
Zaznaczam, że ja się nie znam za bardzo i sam sobie tego nie podkładam 🙂
P.S. Nie polecajcie mi proszę przełączników radiowych z pilotem, bo nie o to chodzi. Chcę móc podpiąć dowolny wyłącznik (kołyskowy, obrotowy, chwilowy, etc.) i informacja o jego wciśnięciu ma być transmitowana do odbiornika