Witam. Ja, panowie, się poddałem. Zmieniłem pionka na Denona z tunel i mam spokój.
Czy wolisz polską wersję strony elektroda?
Nie, dziękuję Przekieruj mnie tamRafi63 napisał:Witam. Ja Panowie się poddałem. Zmieniłem pionka na Denona z tunel i mam spokój.
marek221967 napisał:>>21442241 OK, to teraz jest jasne. A jakim jeszcze routerem z używanych warto się zainteresować i zakupić oprócz tego TP-Linka z softem v3? Pytam, bo może być problem ze znalezieniem routera z softem v3.
KWF napisał:Nie każdy “ogarnia” malinę i nie każdy lubi chałupnicze wyroby w salonie pod TV.
amrowek napisał:KWF napisał:Nie każdy “ogarnia” malinę i nie każdy lubi chałupnicze wyroby w salonie pod TV.
Wszystko idzie ogarnąć, obudowę można zamówić z wyciętymi otworami już pod własny projekt. Koszt około 800 zł całego projektu z wyświetlaczem dac ...
KWF napisał:>>21442490
Nie każdy “ogarnia” malinę i nie każdy lubi chałupnicze wyroby w salonie pod TV.
marek221967 napisał:>>21442700 Dziękuję za info. Właśnie znalazłem stary router TP-Link TL-WR841N (v 11.1) i wgrałem soft wrt dedykowany dla niego i przestałem po tym zabiegu widzieć ten router w komputerze... chyba router umarł...
marek221967 napisał:>>21454085 Dzisiaj był wielki dzień! Kolega informatyk ożywił mi "72'kę". Stary router TP-Link zrutowany OpenWRT i szeregowo włączony do nowego TP-Linka i ustawiony na serwer pioneer.vtuner.com (IP: 23.238.115.210). Teraz radyjko znowu gra w kuchni. Dziękuję wszystkim za wsparcie i mobilizację.
marek221967 napisał:
marek221967 napisał:>>21454085 Dzisiaj był wielki dzień! Kolega informatyk ożywił mi "72'kę". Stary router TP-Link zrutowany OpenWRT i szeregowo włączony do nowego TP-Linka, i ustawiony na serwer pioneer.vtuner.com (IP: 23.238.115.210). Teraz radyjko znowu gra w kuchni. Dziękuję wszystkim za wsparcie i mobilizację.