Czy wolisz polską wersję strony elektroda?
Nie, dziękuję Przekieruj mnie tamkarolark napisał:nie cenisz pasażerów.
Waldo94 napisał:Ok, także twoim zdaniem do wyrzucenia ? Mam jeszcze jedną bez tych pęknięć
Waldo94 napisał:>>21524587
10 lat odnosi się do zimowej gumy miękkiej. Twarde ogumienie letnie starzeje się inaczej (znacznie wolniej) pod warunkiem, że jest odpowiednio przechowywane. Wulkanizator szczegółowo mi to wyłożył.
Waldo94 napisał:>>21524587
10 lat odnosi się do zimowej gumy miękkiej. Twarde ogumienie letnie starzeje się inaczej (znacznie wolniej) pod warunkiem, że jest odpowiednio przechowywane. Wulkanizator szczegółowo mi to wyłożył.
Cytat:Wszystkie opony (w tym oponę na kole zapasowym) po upływie 10 lat od daty wyprodukowania należy zdemontować, a na ich miejsce założyć nowe opony.
slavik78 napisał:
Jak przekonać nieprzekonanego?
slavik78 napisał:Ktoś_tam napisał:Niektórych dopiero strata gotówki przekonuje
Retorycznie: A utrata życia?
Waldo94 napisał:Poza tym zamierzam przetestować, jak szybko zetrze się tak stara opona – jest ~90% bieżnika.
Waldo94 napisał:To taki mały psikus z matematyki :do jazdy po autostradzie z prędkością max 130km/h ?
Cytat:Chce je zniszczyć tego lata i jesienią wyrzucić.
Waldo94 napisał:>>21524633 Przez te trzy tygodnie jak je użytkuje to idą bardzo dobrze, zarówno w suchym jak w mokrym. Wczoraj na kanale zauważyłem to pękniecie, ale mam jeszcze jedną bez tego pęknięcia (już sprawdzona) Chce je zniszczyć tego lata i jesienią wyrzucić.
Dodano po 4 [minuty]:
>>21524671
Opisze w internetach.