Jak byłem w sklepie komputerowym w którym również naprawiają komputery to pytałem (pisałem o tym wyżej w którymś poście) to powiedział mi że dysk. 🤪
Czy wolisz polską wersję strony elektroda?
Nie, dziękuję Przekieruj mnie tamturkuc11 napisał:To zmień sklep bo gość głupoty gada.
turkuc11 napisał:Najtańszy(oczywiście najlepiej 6000CL30, w obecnej sytuacji CL32 czy CL36 też nie zabolą) I najlepiej z możliwością zwrotu. Albo się przemęcz ten rok bez EXPO póki ceny szczytują.
turkuc11 napisał:Trochę to potrwa bo, sorry za szczerość, ale chcesz żeby ktoś odwalił robotę za ciebie.
turkuc11 napisał:A tego nie wiesz jak oni do tego podejdą, jaką mają politykę czy umowę z dystrybutorem.
Tak, Patriotom też się zdarzały niestabilności tu i ówdzie.
turkuc11 napisał:Nie włączaj EXPO?
Marcinva napisał:Jest to jakieś wyjscie ale skoro na włączonym EXPO komputer się zawiesza to wychodzi na to że z pamięcią coś jest nie tak ? . Jeżeli tak jak pisałeś ten ram widnieje na liscie kompatybilności dla mojej płyty
Marcinva napisał:Proszę wytłumaczcie mi jak chłop chłopu przy kieliszku co tak naprawde daje mi to właczenie EXPO ? szybkosc w działaniu komputera zwyczajnie go używając czy znaczna różnica jest w grach ? jeżli tak jak duża ?
Marcinva napisał:Myślałem też, aby kupić te "GoodRam IRDM" a obecne sprzedać lub zwrócić tylko czy otwarte ramy przyjmą mi jako zwrot, 14 dni od zakupu już mineło - i kolejna sprawa czy na GoodRam'ach nie bedzie to samo.
Marcinva napisał:A może bym jakoś przetestował na jednej kosci a potem na drugiej ?
Marcinva napisał:Przy pierwszej próbie testu komputer zresetował się po 2 minutach teraz leci drugi raz i minęło 15 minut, ustawiłem test na 20 minut
Marcinva napisał:Zastanawia mnie tylko dlaczego w Information jest (DDR5 6000MHz) a niżej w DRAM Status 4600MHz a zaś niżej w EXPO znów 6000
turkuc11 napisał:Tak, Patriotom też się zdarzały niestabilności tu i ówdzie.
Marcinva napisał:GoodRam IRDM DDR5 32GB (2x16GB) 6000 CL30
Marcinva napisał:Ustawienia na anta777
Marcinva napisał:Trzeci test bez zawieszki, zrobię jeszcze jeden test a jutro z rana podmienię kości i też zrobię 3-4 testy.
Fakt że na tej kości raz był reset, w kolejnych 2 testach już nie.