No karta kupiona kilka dni temu jako starter. Na opakowaniu napisane jest 5G

No wiesz gdybym miał router z anteną zewnętrzną to bym do takiego włożył kartę na testy, ale nie mam. To co udało mi się sprawdzić to to że internet orange na tym routerze działa niewiele lepiej od radiowego, internet Play na tym routerze działa 3x lepiej. Dla mnie wyznacznikiem tego że jest lepiej są błyskawicznie otwierające się strony (Play) te które na radiowym otwierają się bardzo słabo mulą itp. Ale to są odczucia laika internetowego, i tego co mogę ja sprawdzić w domu od razu. Interpretacja parametrow ze screnów to nie dla mnie

. Proszę zatem o wskazówki co robić teraz . Dostaliście screeny z T-mobile, Play i Orange z aplikacji Net Monster. Proszę o poradę co w takim razie zrobić ? Niestety routera z anteną na testowanie nie podłączę bo takowego nie mam. Liczę na poradę gdzie radzicie podpisać umowę, czy może prepaid będzie lepszy nie wiem ja się znam na naprawie telewizorów nie na internecie. Nie znam się na tym co oferują firmy jakie mają warunki i jaki router ew. kupić. Dlatego poprosiłem was o pomoc. Jak podpiszę umowę to pewnie mi wydzierżawią sprzęt, więc bez sensu kupować , jak będzie prepaid to muszę kupić. Na razie nie wiem co robić?
Pozdrawiam.