Proponowany przeze mnie układ jest przydatnym rozwiązaniem do wmontowania w każdy mixer audio. Ma on za zadanie ułatwienia pracy każdemu didżejowi. Praca układu polega na automatycznym wyciszaniu muzyki podczas modulowania do mikrofonu. (mówiąc prościej - didżej podczas pracy na jakiej kolwiek imprezie jest wyręczony z ciągłego przesuwania suwakami mixera) - co za tym idzie,nie musi tak często wymieniać potencjometrów które zazwyczaj nie należą do tanich części.układ został sprawdzony przezemnie wielokrotnie,także został wmontowany w mój mały mixerek któremu brakowało (właśnie takiego cacka).prponuje ten układ z tego względu,że wiele mixerów (nawet bardziej profesjonalnych) nie posiada takiej funkcji,a jest ona bardzo przydatna dla każdgeo didżeja.układ posiada trzy potencjometry którymi regulujemy pracę urządzenia według własnych potrzeb.mam nadzieje że układ proponowany przezemnie wzbudzi zainteresowanie u niejednego początkująceo elektronika,gdyż układ posiada bardzo tani układ (UL 1111),który jest łatwodostępny. wasza praca podczas imprezki,będzie łatwiejsza i przyjemniejsza
Fajne? Ranking DIY