Maziu, wybacz, ale mnie chol*ra bierze. Naprawdę nie rozumiem czemu obrażasz się gdy słyszysz słowa krytyki. To nie jest tak, że jak coś na forum, lub gdziekolwiek indziej wystawisz, to spotkasz się tylko i wyłącznie z aprobatą i przyklaskiwaniem. Nie chcę Cię, ani nikogo obrażać, ale skoro już podważyłeś ten temat, to chcę powiedzieć własne zdanie. Już abstrahując od tego że naturalną reakcją według Ciebie jest obrażanie się na krytykę, zamiast przyjmowanie jej jak prawdziwy konstruktor, to zwykle obrażasz forumowiczów nazywając ich "sępami". Jeśli kierowałeś te słowa tylko do niektórych użytkowników (którzy rzeczywiście na takie zasługują), to w takim razie przepraszam i zwracam honor. Ale jeśli miałeś na myśli wszystkie krytyki w tym temacie, to nie zmienię zdania.
Przepraszam za OFF-topic. Co do konstrukcji zaprezentowanej przez Panzera, to mogę powiedzieć, że podobnie zaczynałem i byłem podobnie z tego dumny

. Rozumiem dlaczego wystawiłeś ten wzmacniacz na forum, bo sam miałem podobne chęci, lecz przestraszyłem się, że większość forumowiczów ma już dawno za sobą takie konstrukcje - i głównie dlatego wolałem poczekać aż zbuduje coś naprawdę porządnego, co mógłbym z czystym sumieniem wystawić. I wracając do wypowiedzi kolegi Mazi, forumowicze nie są "sępami", ani nie niszczą forum, ale niektórzy są już zbyt zaawansowani żeby doceniać takie proste konstrukcje

. Chyba, że mowa o prawdziwych "sępach", ale tego już nie sprecyzowałeś.
Pozdrawiam