Jak ktos moze niech poda nowy link do programu Mp3 Player Tools.
Czy wolisz polską wersję strony elektroda?
Nie, dziękuję Przekieruj mnie tamlistula napisał:mam problem pewnie mnie wysmiejecie ale ja naprawde jestem zielony w te klocki,mam uszkodzonego GRUNDIG Mpixx 2001 MP3 Movie FM 2GB, kupilem go na allegro tam bylo napisane po prostu ze mp4 sie nie wlacza, nie wiadomo dlaczego czytajac to forum domyslam sie ze potrzebna bedzie wymiana softu, tylko ze ja zupelnie nie wiem jak mam sie za to zabrac, mp4 nie wlacza sie ale jak podlacze do komputera do jest obrazek komputera i mp4 i pisze ready, no i jest ladowanie baterii ale odtwarzacz w ogole nie reaguje na jakiekolwiek przyciskanie wlacznika. Prosze o pomoc. Bo wizualnie mp4 prezentuje sie swietnie a nie mam pojecia jak ja ozywic. W razie uprzejmosci ktoregos z forumowiczow prosze zeby odpisac tutaj lub na adres listula(małpa)wp.pl lub na gadu-gadu 8430883 (pisac nawet jak niedostepny). Dodam jeszcze ze komputer wykrywa dysk wymienny ale nie mozna w niego wejsc, po odlaczeniu od kabla usb mp4 w ogole sie nie zalacza.. Z gory dziekuje.
zapomnialem dodac ze sciagnalem softa dobrego do wersji 2001 i 2002 z innego tematu, ale nie mam pojecia co z nim zrobic.
Dawid.
Fiv3D napisał:OK fajnie powiedz tylko jedno... jak podłączać usb trzymając zwarte nóżki ?? aa i wszystkie 4 + 4 mam rozumieć muszą być jakimś drucikiem zwarte ? zeby były wszystkie na raz ??