Witam, ostatnio zainstalowałem sobie Metro Last Light drugą część Metro 2033. Pierwsza część działała na full detalach bez żadnych problemów. Niestety z 2 częścią tej gry nie było tak łatwo.
Problem pojawia się gdy wychodzę z pierwszego pomieszczenia, w 1 pokoju jest wszystko ok na full detalach śmiga, a gdy już wyjdę i pójdę trochę dalej zaczyna się niepłynna gra przedstawiona na filmiku tego pana:
IDENTYCZNY problem jest u mnie, lecz po wyłączeniu opcji zaawansowany PhysX problem nadal jest. Nic się nie zmienia gdy np wszystkie detale dam na najniższe, nie robi to absolutnej różnicy czy mam na FULL czy na MINIMUM rezultat jest taki sam.
Zrobiłem wszystko to co na filmiku:
Problem nie zniknął. Sterowniki zaktualizowane. Może coś z tym PhysX? Coś czytałem, że na jakiejś tam wersji nie będzie działać gra czy coś.
Specyfikacja komputera:
• Płyta Główna: Gigabyte Technology Co., Ltd. Model M55S-S3 (Socket M2)
• Procesor: AMD Athlon II X2 215 (2x 2,7 GHz)
• Karta Graficzna AMD RADEON 1GB HD 6870
• RAM DDR2 7 Gb
• Zasilacz: Seasonic 500W (SS-500ET Active PFC F3)
Problem pojawia się gdy wychodzę z pierwszego pomieszczenia, w 1 pokoju jest wszystko ok na full detalach śmiga, a gdy już wyjdę i pójdę trochę dalej zaczyna się niepłynna gra przedstawiona na filmiku tego pana:
IDENTYCZNY problem jest u mnie, lecz po wyłączeniu opcji zaawansowany PhysX problem nadal jest. Nic się nie zmienia gdy np wszystkie detale dam na najniższe, nie robi to absolutnej różnicy czy mam na FULL czy na MINIMUM rezultat jest taki sam.
Zrobiłem wszystko to co na filmiku:
Problem nie zniknął. Sterowniki zaktualizowane. Może coś z tym PhysX? Coś czytałem, że na jakiejś tam wersji nie będzie działać gra czy coś.
Specyfikacja komputera:
• Płyta Główna: Gigabyte Technology Co., Ltd. Model M55S-S3 (Socket M2)
• Procesor: AMD Athlon II X2 215 (2x 2,7 GHz)
• Karta Graficzna AMD RADEON 1GB HD 6870
• RAM DDR2 7 Gb
• Zasilacz: Seasonic 500W (SS-500ET Active PFC F3)