Witam, nie wiem czy znajdzie się tu ktoś, kto mi doradzi, ale sprawa wygląda następująco. Posiadam Vectrę B 1.8 16v x18xe. Niedawno rozleciała się jedną z satelit w mechanizmie różnicowym, więc najrozsądniej było wymienić skrzynię. Po całej wymianie mam problem bo podczas normalnej jazdy, bez pełnych skrętów, na prostej drodze przy stałej prędkości około 60km/h wypada ze skrzyni lewy przegub wewnętrzny, wyciągałem całą półoś zmieniałem zabezpieczenie na końcu przegubu (oczywiście nie taki jaki ma być oryginalny, po prostu, w warsztacie samochodowym dobrali jakieś inne w miarę podobne do tego co miałem). Samego zabezpieczenia nie da się kupić. Gdy wkładałem w skrzynie przegub ze starym zabezpieczeniem, to nie wyczuwałem oporu podczas wkładania jej ani wyciagania, po wymianie zabezpieczenia trzeba było dość energicznie pchnąć, a wyciągana już nie mogłem chodź starałem się parę razy dobrze szarpnąć . Liczyłem że znalazłem problem. A jednak okazało się że nie. Przegub wypadł spowrotem w takich samych okolicznościach jak opisałem wcześniej. Bardzo proszę o jakąś poradę