Zacznij mierzyć od 4 cylindra coby olej się nie rozprowadził jeszcze.
16998413
Strumien swiadomosci swia
Strumien swiadomosc...
Poziom 43
Ocena: 6380
Czy wolisz polską wersję strony elektroda?
Nie, dziękuję Przekieruj mnie tammichal_mich napisał:Najgorsze jest to, że w okolicy mechaników od bmw jak na lekarstwo, a jak już kogoś znajdę to ceny tam z kosmosu i jeszcze trzeba spory kawałek dojechać.
Strumien swiadomosci swia napisał:michal_mich napisał:Najgorsze jest to, że w okolicy mechaników od bmw jak na lekarstwo, a jak już kogoś znajdę to ceny tam z kosmosu i jeszcze trzeba spory kawałek dojechać.
Ceny napraw bmw są dużo wyższe niż popularnych taczek, bo w czasie naprawy bemki zrobił bym 2, 3 ople a czasu nie naciągnę bo nie z gumy.
Po prostu nasr... osprzętu i ciasno , części też do tanich nie należą.
Tak trudno to pojąć.
john1987 napisał:Czytając fora i patrząc na YT zwróciłem uwage na różne dziwne przypadki związane z wypadaniem zapłonu i prawdopodobnie może to być spowodowane ( czujnikiem wałka rozrządu, czujnikiem temperatury silnika czyli tym w kolektorze, czujnikiem stukowym a są dwa, sondami lambda niby nie bo one nie pracują na zimny a od ilu stopni komputer bierze je pod uwage ? sterownik silnika ( to nie są tanie elementy jeżeli chodzi o nowe cześci natomiast aby zamienić nie każdy ma możliwość i to prawda, że mechanikom sie poprostu nie chce bawić z bmw ponieważ zarabiają na prostych usterkach a nie szukaniu igły w stogu siananatomiast jeżeli znalazł by sie szpec, który by dał rade zdiagnozować problem i chciał by za to 1000zł to czemu nie na pewno użytkownicy woleli by zapłacić i mieć święty spokój a dziek itemu mogli by wreszcie mogli zacząc mysleć o czymś innym bo np ja przez to zasnać nie moge już pół roku:/ i teraz ktoś powie to po co kupowałeś bmw wiedziałeś, że to drogi wóz w utrzymaniu hmm jak bym miał kase to bym kupił nowy z salonu a nie mam i kupiłem 14 letnią usterke, a jestem tutaj aby sam szukać powodu wypadania zapłonu bo mechanicy by wymieniali i wymieniali i wymieniali i do ruiny by doprowadzili a i tak by nei znależli przyczyny chyba, że przez przypadek
Moderowany przez ArturAVS:3.1.19. Publikowanie wpisów w dyskusjach archiwalnych. Przez dyskusje archiwalne rozumie się dyskusje oznaczone odpowiednio przez Usługodawcę jako: Temat archiwalny lub Wątek archiwalny.