makosuu napisał: Widać że ludzie mają słaby zasięg itd...
Czyli twierdzisz, że zaraz po okresie próbnym zasięg spada? I z 60 Mb/s robi się nędza, a ja stawiam na priorytety na start, mocno już potwierdzone, wieloma wpisami. Przecież to nie wynalazek T-M, ale chyba Plusa. Zaś słaby zasięg w tych wpisach ma "G".
Pipers napisał: Ponizej zamieszczam najnowsze komentarze na temat tej oferty:
Komentarze trzeba brać pod uwagę, ale głównie ogólne. Bo liczy się KONKRETNA lokalizacja, to że u mnie chodzi 4 Mb/s na najlepszym nadajniku, a na innych po 1 Mb/s (liczę typowe najniższe prędkości, średnią mam gdzieś, pewnie jest ze 30 Mb/s) to NIC NIE ZNACZY dla Ząbek!
Zatem bierz na testy, w tym starter za 5 zł (żeby uniknąć priorytetów), doładujesz za 5 zł, 3 w 1 na próbę włączysz LTE, także dodatkowe 6 GB gratis. Dawno tego nie robiłem, ale regulaminy nadal wyskakują jako aktualne, bywają też inne promocje jak 20 GB (czy 1 TB). Na takim starterze zrobisz testy przez kilka wieczorów i będziesz wiedział na co liczyć na początku umowy (potem pochwalisz się kumplom, 20 kupi, każdy 0,5-1 TB na miesiąc ...

).
PS. tak samo testuje się innych operatorów i może są lepsi w twoim domu, ale nie masz wyboru chcąc 1 TB.