chaka napisał: Hehe.. dobre... Niby smierdzi audiofilizmem a tu niebieskie warczace, szumiace, swiszczace wiatraki.. Toz to doslych zakłoca i oczy kole niebieka poswiata... Zawsze myslalem ze dobrze nagrzane tranzystory brzmia lepiej a tu wiatraki..... Ktos chcial przyszpanopwac a wyszlo na to ze przeszpanowal.. Dla mnie kicha... albo się bawimy w audiofilizm (ja się nie bawie) i dajemy to co najlepsze albo nie szlejemy i dajemy male radiatory ktore trzeba chlodzic... co mija się z zamierzonym w tym przypadku celem.
Wiatraki pracuja na bardzo niewielkich obrotach, w zwiazku z czym z odleglosci ok. 1,5 m nic nie slychac. Niebieski kolor nic nie szpeci a jedynie ladnie wyglada. Radiatory, nawet z zastosowanymi wentylatorami osiagaja temperature 75°C, bez wentylatorow po 15 min grzania osiagnely 95°C. Moglem dolozyc radiatory, ale chcialem alby cale, i tak dosc sporych rozmiarow, urzadzenie bylo nie za duze.
Jesli chodzi o wiecej materialow i zdjecia, to jestem w trakcie przygotowywania. Troche cierpliwosci i je udostepnie, po prostu chce wszystko umiescic na raz, zeby nie bylo niedomowien