jarek7714 napisał:
Jak się chce sprawdzić jak działa internet lokalnie w realu-to robi się to na prepaid testy poszczególnych operatorów a nie szuka na btssearch, UKE. Akurat Ty prezentujesz tereny poza miejskie-a tutaj Plus "zjada Networks" przed obiadem, nie figuruj mi tutaj statystyką bo ja prawie dekadę korzystam z Networks
Bzdury gadasz jak zwykle.
Jak stawiasz tezę, że Plus ma infrastrukturę nieodstającą od pozostałych operatorów, to pokazanie ilości pozwoleń radiowych i danych w btsearchu taką tezę obala.
Co do realnych testów? Pisałem Ci. Ale Ty jak rasowy troll kota ogonem.
Tereny podmiejskie znam 3 lokalizacje. Moją, rodziny po drugiej stronie Warszawy, i 20km pod Warszawa. W tych 3 lokalizacjach sprawdałem i walczyłem. W mojej okolicy jak już CI pisałem, ale przemilczałeś 3 operatorów ma po kilka (4-5) baz z kompletem pasm. Plus ma 4 bazy, na dwóch nie ma LTE! Na pozostałych jest jedno i dwa pasma.
U znajomych jest jedna baza kazdego operatora. Plus ma tylko 2600, Play 3 pasma, Networks 4.
U rodziny podobnie. Play 5 baz w okolicy z kompletem lub 3. Networks 3 bazy z kompletem. Plus 3 bazy. 1,1 i 2 pasma.
I tak prędkości były sprawdzane. Plus pojedyńcze megabity.
WIec daj se spokój, bo jak matek celnie napisał, stanowisz folklor i nikt Cię poważnie (po za pracodawca) nie bierze.