Witam. Nie wiem czy pytanie jest w dobrym dziale - no nic trudno, najwyżej dostanę bana.
Poszukuję jakichś zdjęć/fotek/screenów pewnej linii elektroenergetycznej najwyższego napięcia o napięciu 400 kV, a konkretnie tej co ma przewody fazowe zawieszone w taki sposób, że każda faza jest na innym słupie, to się tyczy słupów mocnych tej linii - nie przelotowych. Jest to prawie na pewno linia zlokalizowana na terenie Polski. Słynna linia 750 kV Chmielnicka-Widełka ma właśnie taką konstrukcję jeśli chodzi o jej słupy mocne, ale to jest jakaś inna linia o napięciu 400 kV, ale wizualnie słupy mocne tej poszukiwanej przeze mnie linii wyglądają dość podobnie do tych z tej linii 750 kV Chmielnicka-Widełka. Nie ukrywam, że nie daje mi to spokoju i szukam cały czas w internecie żeby to gdzieś odnaleźć, ale nie daję już rady. Kiedyś gdzieś była właśnie jakaś fota tej linii na jakiejś stronie internetowej (chyba nawet polskiej), ale teraz nie umiem tego nigdzie odnaleźć - męczę się już z tym ze dwa dni i nic, nie wiem czy nie ma już tej strony internetowej, czy też ze mnie taka oferma. Niestety nie mogę tego znaleźć nigdzie w zakładkach ani w historii przeglądania na żadnej przeglądarce internetowej. Przewertowałem nawet mój stary komputer stacjonarny i stary laptop z nadzieją, że tam się gdzieś to może ostało, ale niestety lipa. Wiem, że to może dla niektórych niepotrzebne zawracanie głowy, ale za wszelką pomoc z góry dziękuję.