Czy wolisz polską wersję strony elektroda?
Nie, dziękuję Przekieruj mnie tampseudocfoch napisał:Jak to naprawić? Jakie ryzyko wiąże się z pokryciem tynkiem?
pseudocfoch napisał:A mnie się wydaje że to nie był elektryk tylko "elektryk". Zazwyczaj elektryk zakańcza swoją pracę chowając przewody. A tutaj i tak instalacja jest w takim stanie że na pewno nie jest podłączona do rozdzielnicy, i na pewno gdy:Elektryk nie zapełni i nie wie jak załatać te dziury w ścianie.
pseudocfoch napisał:użyję wody, doznam porażenia prądem.
ta_tar napisał:Nie zawsze. Co znaczy chowając przewody? To kwestia ustaleń z inwestorem czy powstałe ubytki ja mam naprawiać/uzupełniać/szpachlować, skoro jutro przyjdzie fachman od wykończeniówki, który niczym walec wszystko wyrówna i pokryje całość ścian idealną płaszczyzną tynku, potem gładzi i farby. Daremna wtedy moja robota i też koszty inwestora.Zazwyczaj elektryk zakańcza swoją pracę chowając przewody.
ta_tar napisał:A mnie się wydaje że to nie był elektryk tylko "elektryk". Zazwyczaj elektryk zakańcza swoją pracę chowając przewody. A tutaj i tak instalacja jest w takim stanie że na pewno nie jest podłączona do rozdzielnicy, i na pewno gdy:
nie może cię nic porazić.