logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Autocom CDP+ 3in1 z Autocom 13 Release 1 - brak wykrywania VCI w Windows 7 32-bit

Kam88877 16 Cze 2026 02:01 36 1
REKLAMA
  • #1 21922104
    Kam88877
    Poziom 1  
    Witam wszystkich, od pewnego czasu męczę się z poprawnym połączeniem urządzenia Autocom 3in1 CDP z programem Autocom 13 Release 1 (robię to dla znajomego na jego lapku i z jego urządzeniem), otóż problem polega na tym, że nie wykrywa VCI, jak urządzenie jest podłączone do laptopa poprzez samo USB, nie można zrobić testu - porty pasują,
    gdy urządzenie podłączone jest do lapka USB i auta OBD również nie można przeprowadzić testu. Jak jest podłączony do lapka poprzez samo USB - świeci się jedna lampka czerwona, gdy jest podłączony do auta i lapka świecą się dwie czerwone lampki. Próbowałem sterowników z 2010-08-24, wersja 2.8.2.0, oraz jakichś z 2017 roku - na obydwu nie działało. W załącznikach przesyłam zdjęcia. Windows 7 32-bit, program jak i urządzenie to klony.
    Interfejs diagnostyczny Autocom CDP+ 3in1 w złotej obudowie na niebieskim tle
    Zrzut ekranu Autocom CARS CDP+ z oknem „VCI nie odpowiada” i listą marek po lewej.

w Menedżerze urządzeń wszystko poprawnie

Ekran laptopa z Menedżerem urządzeń i oknem „Ustawienia” Autocom; test VCI niepowodzenie na COM8..
  • REKLAMA
  • #2 21922384
    coperfild
    Poziom 35  
    Ocena: 1691
    Chyba wysypał sie soft w procesorze. Poszukaj na forum jak tp zrobic. Wszystkie potrzebne pliki wrzuciłem na forum.
REKLAMA