MAM Neo 256kb/s, telefon glowny w pokoju duzym,od niego pociagniety kabel przez tpse do mojego pokoju gdzie mam modem Sagem.
Wpiety pod usb,sterowniki z usb przeinstalowane,z modemu tez parokrotnie.
W najmniej spodziewanych momentach rozlacza mi polaczenie i gubi synchronizacje.
W momencie gdy mam telefon w pokoju podpiety razem z modemem i podniose na nim sluchawke, to modem zaraz lapie synchronizacje i wszystko smiga.
Odoloze sluchawke,problem wroci za dzien,dwa lub 10min - roznie bywa...
Bez telefonu tez mi zrywa,wiec to niejego wina,mikrofilitry zalozone nowe,
modem do laczenia z netem tez podstawialem inny...
Instalacja dwukrotnie sprawdzana przez pseudofachowcow monterow.
Problem wielktronie zglaszalem w centrali TPsy i jedyne co to cos tam posprwadzali,
przyszedl pan z lapotpem i swoim sprzetem i AKURAT sie polaczyl u mine w mieszkaniu z netem odrazu i stwierdzil ze to wina komputera...
COz zrobic?
Moze puszcze 220V pod linia az sie im na centrali wypali i mi linie cala wymienia???
DOdam ze mam plyte Ecs k7VTA3 z wszystkimi potrzebnymi sterami na usb,oprocz tego do usb mam wpieta mysz radiowo optyczna i to wszystko.
Przepinanie na inny port usb tez nic niedawalo.
Wpiety pod usb,sterowniki z usb przeinstalowane,z modemu tez parokrotnie.
W najmniej spodziewanych momentach rozlacza mi polaczenie i gubi synchronizacje.
W momencie gdy mam telefon w pokoju podpiety razem z modemem i podniose na nim sluchawke, to modem zaraz lapie synchronizacje i wszystko smiga.
Odoloze sluchawke,problem wroci za dzien,dwa lub 10min - roznie bywa...
Bez telefonu tez mi zrywa,wiec to niejego wina,mikrofilitry zalozone nowe,
modem do laczenia z netem tez podstawialem inny...
Instalacja dwukrotnie sprawdzana przez pseudofachowcow monterow.
Problem wielktronie zglaszalem w centrali TPsy i jedyne co to cos tam posprwadzali,
przyszedl pan z lapotpem i swoim sprzetem i AKURAT sie polaczyl u mine w mieszkaniu z netem odrazu i stwierdzil ze to wina komputera...
COz zrobic?
Moze puszcze 220V pod linia az sie im na centrali wypali i mi linie cala wymienia???
DOdam ze mam plyte Ecs k7VTA3 z wszystkimi potrzebnymi sterami na usb,oprocz tego do usb mam wpieta mysz radiowo optyczna i to wszystko.
Przepinanie na inny port usb tez nic niedawalo.