Rozumiem że chodzi o karte? Karta działa ok, po podkręceniu zbliżyłem się trochę do 7800, planuje jeszcze bardziej podkręcić(takowanie rdzenia 620, takowanie pamięci 650), niestety muszę zmienić napięcia jednak z AGP i seryjnym chłodzeniem to będzie ciężkie do wykonania(wersja Palit GDDR3[tak GDDR3, nie DDR3]), w tej chwili idzie odpalić na niej GTAIV na niskich z lagami(20-30fps) jednak ma wrażenie ze to z winy procesora, tak dało by rade grać na niskich. Temperatury sa niskie, 53st. w stresie, 45-50 w spoczynku. Teraz moze trochę o obudowie. Zmontowałem dwa wentylatory 80 mm ABB Super Slient Fan 8 BlueLED które wciągaja powietrze do środka i jeden 120mm wyciągnięty z pseudozasilacza który wyciąga powietrze. Grzałka Celeron ma jedynie 35st w spoczynku, dysk 30, płyta najprawdopodobniej ma uszkodzone chłodzenie, w tej chwili ma temperatury sięgające 60st, musze sprawdzić czy radiator sie czasami nie odkleił. W planach mam zrobienie drugiego takiego samego okna z drugiej strony aby tworzyło tak jakby takie oczy, wymienic wentylator 120mm na lepszy, oraz montaż 3 lub 2 140mm u góry, bedzie to zrobione zanim włozę tam nowa konfigurację, najprawdopodobniej na 1150. Możliwe tez że przemaluję obudowe na bardziej biały kolor oraz założę siatkę z przodu w kolorze czarnym. Możliwe że będa też jakies wlepy, jednak nie wiem czy to nie zwiesniaczy obudowy. Wielką zaleta tej obudowy jest to że ma dobre blachy( nie schodza poniżej 1,0mm) Jak chcecie coś jeszcze wiedziec to piszcie.