W mojej rozlutownicy kończy się pompa podciśnieniowa.
Oryginalnej nie kupię, bo to wyrób japoński, od lat bez szans do kupienia ( sprawdzałem, pisałem do producenta jak jeszcze istniał).
Szukam pompki podciśnieniowej - najlepiej w cenie do 200 zł.
Zasilanie bez znaczenia, ważna wydajność i max. podciśnienie jakie jest w stanie wytworzyć.
Najlepiej wykorzystać coś z rozlutownicy, idąc tym tropem wysłałem pytanie do sprzedawców ZD-915, jednak nikt nie ma, najwcześniej będą za trzy miesiące.
Co dziwniejsze nie znalazłem takiej części zamiennej w sieci.
Rozlutownice Xytronic -LF7000/LF900 - pompka super, ale kosztuje ponad 300 zł.
Na allegro jest 12V fajna pompka:
Jednak nie wiadomo jakie ma podciśnienie i przepływ.
Kolejny pomysł- stacje Hot Air mają wejście i wyjście - mogę wykorzystać ssanie.
Zasadniczo występują dwie wersje:
Pytanie która ma większy przepływ ( podobno obie mają około 23-24l/min) i podciśnienie.
Na pierwszy rzut oka różnią się przyłączem do wskaźnika ciśnienia.
Kolejny pomysł na adaptację pompki centralnego zamka - pytanie w jakich autach pompki dają największe podciśnienie.
Może macie inne pomysły na "tanio" a dobrze w kwestii pompki podciśnieniowej.
Oryginalnej nie kupię, bo to wyrób japoński, od lat bez szans do kupienia ( sprawdzałem, pisałem do producenta jak jeszcze istniał).
Szukam pompki podciśnieniowej - najlepiej w cenie do 200 zł.
Zasilanie bez znaczenia, ważna wydajność i max. podciśnienie jakie jest w stanie wytworzyć.
Najlepiej wykorzystać coś z rozlutownicy, idąc tym tropem wysłałem pytanie do sprzedawców ZD-915, jednak nikt nie ma, najwcześniej będą za trzy miesiące.
Co dziwniejsze nie znalazłem takiej części zamiennej w sieci.
Rozlutownice Xytronic -LF7000/LF900 - pompka super, ale kosztuje ponad 300 zł.
Na allegro jest 12V fajna pompka:
Jednak nie wiadomo jakie ma podciśnienie i przepływ.
Kolejny pomysł- stacje Hot Air mają wejście i wyjście - mogę wykorzystać ssanie.
Zasadniczo występują dwie wersje:
Pytanie która ma większy przepływ ( podobno obie mają około 23-24l/min) i podciśnienie.
Na pierwszy rzut oka różnią się przyłączem do wskaźnika ciśnienia.
Kolejny pomysł na adaptację pompki centralnego zamka - pytanie w jakich autach pompki dają największe podciśnienie.
Może macie inne pomysły na "tanio" a dobrze w kwestii pompki podciśnieniowej.